USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку з 9-го поверху випало немовля

15 Червня 2014 10:49
Трагдія прийшла в сім’ю лучан – вчора ввечері з вікна 9-го поверху багатоповерхівки випала однорічна дитина. Немовля загинуло. Таке повідомлення надійшло на сайт Інформаційного агентства Волинські Новини у рубрику «Повідом новину» від лучанина Романа. Чоловік також розповів, що на час трагедії в квартирі, що на вулиці Конянкіна, знаходилося троє дорослих. В сім’ї є ще й старша дитина, віком 3 роки.

Інцидент підтвердили працівники швидкої допомоги міста.

Лучанин, який разом з дружиною став очвидцем трагедії, залишив повідомлення на «Луцькій дошці» під ніком vovaoks:

«Дружина, як і десяток посторонніх людей сьогодні стала свідком того як, із балкону 9-го поверху будинку на Конякіна випало дитя (дитинці здається 1 рік). Приїхало 2 швидкі, дитинку спасти не вдалося. У квартирі було 3 чи 4 дорослі людини та менша дитина. Через недбальство батьків загинуло немовля. В самого сльози на очі навертаються, не кажучи вже про стан дружини, котра це бачила», - йдеться у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Анонім Показати IP 15 Червня 2014 13:29
а ніхто не задумувався над тим як однорічна дитина може випасти з балкону???? Щось тут не чисто!!! Мені здається що міліція повинна зайнятися цією справою!!!!
))) до Анонім Показати IP 15 Червня 2014 16:07
если балкон захламлен - запросто. они же вылезают везде, как котята. бедный малыш.
лравіош Показати IP 15 Червня 2014 17:59
дитина випала не з балкону, а з вікна у залі,
відаючий до лравіош Показати IP 15 Червня 2014 19:04
дитинку доглядала бабусЯ... дитина видавила москітну сітку і випала з вікна... шкода 1рік і 2 місяці....
док Показати IP 15 Червня 2014 21:49
дитя бідненьке так і нічого не зрозуміло, як кажуть розбилося насмерть, але це не заважало бабці кричати матом-перематом де та швидка, а що сама недогляділа - це факт.Я ій співчуваю-це ж діти іі будуть винити у смерті іхньоі дитинки.
Лучанка до док Показати IP 15 Червня 2014 22:06
А за якою адресою це лихо трапилося? Ми живемо теж на Конякіна, але про трагедію не чули, лише дізналися тут на сайті.
Анонім до Лучанка Показати IP 15 Червня 2014 22:27
На Конякіна 9а, 4 підьізд. Бабуся не кричала матом, матом кричали якісь чужі..Бабуся дуже хороша, іі внуки дуже люблять. А дома були тато і бабця. Мама була на базарі. Дуже співчуваю!! Хороший хлопчик був..
мася до Лучанка Показати IP 17 Червня 2014 22:37
конякіна 9а, 4 підїзд
мальва до мася Показати IP 19 Листопада 2014 01:07
насправді,в цій сім"ї далеко таки не все гаразд.Дана ,бабуся перебуває на обліку в психодиспансері.Мама і тато немовляти систематично вживають спиртні напої. І є ярими порушниками,спокою в сім"ї.Про що неодноразово,притягались до кримінальної відповідальності. В квартирі антисанітарні умови,неможливі для проживання малолітніх дітей. Окрім цього,старші доньки "бабусі" теж ведуть антиморальний спосіб життя. Шкода невинної дитини.
Юлія Показати IP 16 Червня 2014 10:04
Страшенна трагедія для сім'ї. Співчуваю. Люди, будьте добрішими, не добивайте в коментарях і так вбитих горем батьків. Так це їхній недогляд, вам від цього легше?
галина Показати IP 16 Червня 2014 10:29
Дуже трудно виростить дитину здоровою і повноцінною, адже поки дитина росте ти ходиш постійно по лезу, навіть не ножа, а бритви, повинен контролюватись кожен крок дитини, одну секунду варто відволіктись і дитини немає, тому в порівнянні з тим, як трудно дитину виростить, так легко її втратить.Тому моя думка,якщо хороша сім'я карати їх не потрібно,бо цю кару воно нестимуть все своє життя.
Просто мама Показати IP 17 Червня 2014 21:43
Я теж думаю, що немає приводу карати бабусю чи батьків. У самої дворічний малюк. Вгледіти за всіма його рухами просто неможливо. На вікно він не лазить, але коли бігає, стрибає чи гуляє надворі, то багато виникає моментів, коли він може покалічитись. Так окрім того, що дивишся за дитиною в кожної жінки купа хатніх справ. Постійно бути поряд з дитиною просто не можливо, а біда може статись в лічені секунди. А тут ще бабуся доглядала. Їй явно не 40 років. Що вдієш така доля в малюка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus