USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинянка «одружилася наосліп» на 1+1. Оновлено. Фото. Відео

22 Лютого 2018 09:53
21 лютого, о 22.00 на телеканалі 1+1 показали новий випуск реаліті «Одруження наосліп», у якому взяла участь 32-річна Соломія з Ковеля.

Про це повідомляє Район.Ковель.

Автори шоу описують жінку як цілеспрямовану і темпераментну жінку, яка змалечку звикла самостійно заробляти та утримувати себе. Соломія шукає сильного чоловіка, який буде підтримувати та оберігати її, проте сильний характер часто заважає дівчині проявити власну жіночність.

Чоловіком ковельчанки став 28-річний красень Валентин із Житомира. Активний та впевнений в собі хлопець пишається своїми досягненнями в романтичній сфері, проте запевняє, що втомився від легковажних стосунків. Він мріє зустріти старшу за себе жінку, з якою зможе створити щасливу родину, – зазначається в анонсі телепередачі.

На пару чекають випробування, у яких їм доведеться довести готовність змінюватися заради стосунків. Валентин приготував для дівчини справжні сюрпризи. Так, вже на першому побаченні хлопець подарував Соломії атрибут для романтичних ігор. Проте, найбільш неприємний сюрприз очікував на неї у соціальних мережах. Як виявилось, Валентин підтримує романтичні стосунки з іншими дівчатами.

На думку експертів програми, Соломія та Валентин могли стати гарним подружжям. Соломія – темпераментна і самостійна, 10 років була у шлюбі. Валентин – енергійний, чуттєвий. Чоловік, який не боїться заявити, що любить секс понад усе, пише Волинь24.

Першу шлюбну ніч подружжя провело в одній постелі. Взаємини склалися гарні. Разом ходили в супермаркет, сформували спільний бюджет (Соломія внесла до тижневого бюджету 10 тисяч гривень, а Валентин – 4 тисячі), влаштовували ранкові пробіжки і купалися у холодному озері. І здавалося, що пара – нерозлучна.

Але після випробування, яке підготував Валентин, Соломія вивісила білий прапор і заявила, що хоче розірвати стосунки. Чоловік запросив її у нічний клуб і запропонував привселюдно станцювати стриптиз. Це обурило жінку і довело до сліз. Довелося втручатися експертам. Зрештою вона дала йому другий шанс.

У фіналі шоу Соломія з Волині та Валентин з Житомира залишили обручки і заявили, що закохалися. Як зауважили у програмі, стосунки зберегли і після шоу. Щоправда, тривали вони на відстані, бо Соломія і Валентин лишилися жити в різних містах. Однак, як запевняли, кохання зберегли.



Хоча, як з'ясувалось пізніше - з моменту зйомок до виходу програми в ефір минуло 1,5 року. За цей час жінка встигла покохати іншого, вийти заміж та народити доньку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Коля Показати IP 22 Лютого 2018 09:57
Чи надовго такі одружуються? Шоу є шоу. Але успіхів в житті.
Колюня до Коля Показати IP 23 Лютого 2018 15:53
"Чи надово" - то взагалі не питання, там все ясно що місяць-два. Молодий гуляка, який толком не розуміє чого хоче, тому шукає когось хто за нього придумає. Шукає старшу жінку (вже це видає, що балбєс неадекватний і не розуміє елементарних речей), яка створить за нього сім'ю (що воно таке - він мабуть здогадується слабо, як і про роль чоловіка і жінки в традиційній сім'ї). З іншого боку - жінка за 30, в якої вже була сім'я (ключова характеристика, якщо не вдова - говорить про те, що нічого серйозного з жінкою заводити не можна, люди не міняються). В жінки очевидно піджимає біологічний годинник (про наявність дитини не вказано, значить швидше за все нема), і вона шукає кого-небуть в якості донора "насіннєвого матеріалу" (по факту). Готова навіть на молодого балбєса, в якого сенс життя - клуби і тусовки (та і яка різниця їй - офіційний дохід аби був, щоб на аліменти потім можна було подати). За цим спостерігає країна (принаймі якась її частина). Люди, всі такі проблеми починаються з бардаку в голові! І такі історії - вони швидше для програм типу "З життя тварин", як приклад чого робити не варто.
Ага Показати IP 22 Лютого 2018 13:01
ага, "кохання до сконання" - тим, хто "залишає обручки" дають ще подарунки, як то халявна "весільна подорож" за кордон.
Петро Показати IP 22 Лютого 2018 16:13
Х**ня це все
Просто Показати IP 22 Лютого 2018 16:45
Гарна жінка. Шкода що не везе їй
здравомислячий до Просто Показати IP 22 Лютого 2018 23:44
Чому це їй не везе?Знайшла коханого чоловіка,вийшла заміж,народила доньку!Прийшов час ось і повезло!В житті не завжди бувають чорні полоси і не завжди білі.Життя це-зебра!
Хахаль Показати IP 22 Лютого 2018 17:02
Наосліп можна лише тр**** в темній кімнаті. Кота в мішку не вибирають.
Отак... Показати IP 23 Лютого 2018 15:34
Соломіє, Ти будеш моєю!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus