USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Віцеміс Україна-2019 з Волині показала фото з конкурсу та свій образ на «Міс Земля»

26 Вересня 2019 21:01
20-річна Діана Шабас з Нововолинська, яка на «Міс Україна-2019» здобула перемогу в одному з трьох головних титулів і стала «Міс Земля», поділилася фотографіями з конкурсу, пише БУГ.

Діана також показала як готується її образ на «Міс Земля-2019». Нагадаємо, три переможниці в конкурсі «Міс Україна-2019» поборються за корону на трьох міжнародних конкурсах краси.

За кілька днів нововолинська красуня вирушить в Філіпіни на підготовку до «Міс Земля-2019». Учасниця з кожної країни буде уособлювати квітку. Діані обрали соняшник.

Міс Земля (англ. Miss Earth) — один найпрестижніших конкурсів краси у світі разом з Міс Всесвіт, Міс Світу і Міс Інтернешнл, в якому беруть участь представниці з 90 країн. Конкурс проводиться під егідою ООН. Основна місія – збереження Землі, охорона оточуючого середовища, живої природи. Переможниця стає послом ООН з питань розвитку Програми по збереженню навколишнього середовища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus