USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

Волинянка просить допомогти врятувати її доньку, в якої виявили лейкоз

17 Травня 2021 08:00
19-річній Юлії Стефанській із села Підгайці на Волині збирають допомогу на лікування.

Дівчина бореться з важкою хворобо, у неї діагностували гострий лімфоїдний лейкоз Б типу, пише Перший.

Рідні, друзі, односельці збирають кошти на лікування, яке є тривалим і дорогим. І просять небайдужих долучитися.

«Я хочу подякувати всім, хто підтримав мою дочку Стефанську Юлію у важкий для неї період. На жаль, хвороба не вибирає. З вашою допомогою і підтримкою ми пройшли перший курс хіміотерапії. По переду ще не один курс. Ми не здаємось, ми розпочали боротьбу з хворобою і ми здобудемо над нею перемогу. Тому прошу кожного, хто прочитає цей пост-молитви за Юлію. Мені важко писати про допомогу, але я змушена це робити. Адже я сама, без вашої допомоги, не впораюсь. Лікування дороговартісне і довготривале. Я надаю деякі чеки і висновок лікаря. А також рахунок на який можна перерахувати кошти на лікування. Наперед кожному щиро дякую», - пише мама Юлії Тетяна Стефанська.

Усі охочі допомогти можуть переказати гроші за реквізитами - 5168 7574 2563 8998 Стефанська Тетяна Володимирівна. Тел. 0502067466.

Висновок лікаря, який підтверджує діагноз:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus