USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Волинянка – у десятці найкращих на чемпіонаті Європи

12 Серпня 2018 19:10
Волинська спортсменка Надія Боровська увійшла у десятку найкращих на змаганнях зі спортивної ходьби на 20 кілометрів на чемпіонаті Європи з легкої атлетики.

Волинянка посіла 10-те місце з результатом 1:30.38.

«Я розраховувала виступити краще. З одного боку, 10-те місце на чемпіонаті Європи – це не погано. Але я готова була на більше. Через затримку зі стартом трошки довелося понервувати. Але це особливо на результат не вплинуло. А те, що з хлопцями разом бігли, так це незручностей ніяких не викликало, тісно на трасі не було. Навпаки, так цікавіше. Змагання на 50 км проводять для чоловіків та жінок разом, нехай і на 20 км так роблять», – поділилась спортсменка.



Ще двоє волинян – Віктор Шумік та Марія Філюк встановили особисті рекорди, йдеться на сайті Федерації легкої атлетики України.

Віктор Шумік з результатом 1:22.24, що став його особистим рекордом, посів 11-те місце.

«Йшов разом з лідерами, але не вистачило досвіду. Я, все-таки, ще молодий, та й ходьбою займаюся усього три роки. Планував тут виконати «міжнародника», і виконав, тому задоволений своїм результатом. На поворотах спочатку було нормально, а потім, коли почали обливатися водою, та ще й дощ пішов, стало слизько. Боявся впасти, дуже сильно доводилося скидати швидкість», – розповів Віктор.

Марія Філюк також встановила особистий рекорд – 1:33.34 – так посіла 18-те місце.

«При підготовці до чемпіонату Європи я вперше потрапила на тренувальний збір до Туреччини. Не уявляла, як себе почуватиму після гір. Тому ми з тренером дуже обережно готувалися. І, як виявилося, підготовка пройшла успішно. Якби не зауваження щодо техніки, то можна було б сьогодні пройти на одну-дві хвилини швидше. Я дуже задоволена. Ми планували виконати норматив «міжнародника», але не вистачило 25 секунд. Втім, особистий рекорд, та ще й закордоном – це круто. Хочу подякувати Богу, тренеру та вболівальникам. В мене вперше була така шалена підтримка», – поділилася волинянка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus