USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянка, єдина в Україні, отримала 200 балів на ЗНО з німецької мови

27 Червня 2019 07:20
Учениця Нововолинської гімназії Марія Бусько склала зовнішнє незалежне оцінювання з німецької мови на 200 балів.

Дівчина розповідає, що на такий результат навіть не сподівалася, проте була впевнена у своїх силах, пише Нововолинськ.com.ua.

«Після того, як я відповіла на запитання, взялася перевіряти відповіді, які оприлюднили в інтернеті. Я перевірила все двічі і зрозуміла, що на тестах набрала максимальну кількість балів. Оскільки завдання, які передбачають розгорнуту відповідь, перевіряє людина, то я була впевнена, що тут буде присутній людський фактор і максимуму я не наберу. Проте, очікувала, що матиму понад 195 балів», – розповіла Марія.
Як повідомила завідувачка центру ЗНО Волинського ІППО Алла Корнейко, дівчина – єдина в Україні набрала 200 балів з німецької мови.

Тепер колишня гімназистка обирає вуз, у який вступатиме, адже із хорошими результатами з усіх предметів ЗНО Марія матиме високий рейтинг і зможе скласти гідну конкуренцію вступникам провідних закладів вищої освіти України.

Проте випускниця запевняє, що вивчатиме німецьку філологію, адже саме ця іноземна мова полюбилася ще з кінця 5-го класу. Рушійною силою стала викладачка німецької, яка зуміла зацікавити дівчину своїм творчим підходом до підготовки уроків.

У тому, що дівчина досягне успіху впевнена її класна керівничка та вчителька історії Валентина Дацюк. Вона запевняє, що її вихованка володіє достатньою базою знань з усіх шкільних предметів, адже є медалісткою. На думку педагога, наявність хорошої бази загальних знань є показником ерудиції школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
sms Показати IP 27 Червня 2019 08:25
Респект!
Лучанин до sms Показати IP 27 Червня 2019 14:09
МОЛОДЕЦЬ ВОЛИНЯНОЧКА! Бажаю тобі успіхів у поступленні до ВУЗу!
Іра Показати IP 27 Червня 2019 10:54
Молодчинка. Успіхів..
Читач Показати IP 27 Червня 2019 12:46
А чому такі грамотні, відповідальні і сумлінні не стають президентами країни??? Куди вони діваються?
здравомислячий до Читач Показати IP 27 Червня 2019 14:03
Чому це до цих пір ви не знаєте куди діваються грамотні люди?-За КОРДОН!!!Бо наша країна не цінує такими грамотними людьми і платить копійки за їхні знання і їхню роботу.А от закордонні країни цінують наших громадян і пускають їх до себе в свою країну і гідно оплачують їхню роботу!Вже скільки виїхало і ще скільки виїде!НЕ ЦІНУЄ КРАЇНА СВОЇХ ГЕРОЇВ! ЇЙ ВОНИ НЕ ПОТРІБНІ! І ЦЕ ФАКТ!
Сусід Показати IP 28 Червня 2019 17:48
Дівчина молодець! Рєспекто і уважуха! А от фото посмішило. Чому Welcome to London, a не Willkommen in Deutschland :) ???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus