USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни привезли нагороди із Всеукраїнської Спартакіади

13 Вересня 2018 08:29
Волиняни підняли команду в рейтингу та привезли нагороди із Всеукраїнської Спартакіади «Союзу організацій людей з інвалідністю України».

Про це пише «ВолиньUA» з посиланням на учасницю змагань Валентину Борусевич.

Тринадцята Спартакіада проходила 4-9 вересня на базі “Надзбруччя” смт. Затока, Одеської області. Змагання відбувались з шести рекреаційних видів спорту: бочче, дартс, кидки у баскетбольне кільце, кеглі, фігурна їзда на візках і новому виді – бадмінтоні.

Нашу область вже вдруге представляла неодноразовий переможець районних і обласних змагань – Валентина Борусевич і новачок – Світлана Середа. Завдяки наполегливості і спритності волинські дівчата вперше підняли команду серед 22 представників на 11 місце.

Так, маневичанка Наталія Шишолік завоювала перше місце у фігурній їзді на візках, а Валентина Борусевич третє місце у дартс і четверте у бадмінтон.

«Загалом чотири дні сонця та моря – це завжди прекрасно. Познайомилася з новими друзями, обмінялися досвідом та проблемами, поділилися радощами. Дуже багато чого взяла корисного для себе. Також я помітила, що представники інших областей краще підготовлені, оскільки мають спортивний інвентар, місця для тренування і головне людину, яка вболіває за них, тренує свою команду для досягнення вищих результатів. У нас, на Волині, цього немає, адже тренувань у нас не проводиться, а самі спортсмени тренуються як можуть, де і чим можуть. Добре, що є небайдужі спонсори, які дарують інвентар або як у випадку зі мною – директор школи-гімназії дозволив тренуватися у шкільному спортзалі. Якби наш обласний комітет спорту був зацікавлений у високих результатах, ми б краще тренувалися, відповідно і результат був кращий», – розповіла Валентина Борусевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus