USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни з COVID-19 померли від пневмоній. Двоє – діабетики

24 Червня 2020 13:12
Волиняни, які за минулу добу померли від пневмонії, викликаної коронавірусом, мали серйозні супутні захворювання. У двох, зокрема, був цукровий діабет.

Про це йшлося 24 червня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Нагадаємо, за останню добу на Волині зареєстровано 61 новий випадок захворювання на COVID-19. Найбільше – у Ковельському районі (15 випадків). Три випадки завершилися летально.

Головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко розповіла, що серед нових хворих – двоє дітей, 8 медиків, 13 працівників підприємств області, безробітні та пенсіонери.

За останню добу померли мешканці Шацького, Турійського та Ратнівського районів.

Житель Шацька, 1973 року народження, який перебував на лікуванні у Волинській обласній інфекційній лікарні, помер 22 червня.

Серед померлих теж – чоловік віком 69 років та жінка 63 років.

Усі випадки хвороби проходили з ускладненнями, хворі перебували в важкому стані, мали пневмонії. Двоє померлих мали хронічні захворювання, зокрема цукровий діабет та хвороби серцево-судинної системи.

Наталія Янко зауважила, що загалом в області найбільше померлих із коронавірусом осіб, яким понад 50 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
я Показати IP 24 Червня 2020 15:04
коронавірус вилікував всі хвороби: цукровий діабет і онкохвороби і туберкульоз і інсульт і інфаркт... політики карантином керують а не медики.... ДУРДОМ на планеті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus