USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинянин, якого вважали безвісти зниклим, понад рік у полоні в «ЛНР»

25 Вересня 2017 15:00
У полоні бойовиків «ЛНР» та «ДНР» знаходяться двоє волинян.

Військового з Ковеля з січня минулого року утримують у Луганську. Раніше він вважався безвісти зниклим, однак нині його включили до переліку тих, хто знайшовся. Ще один боєць з Любохин Старовижівського райну перебуває в одному з СІЗО Донецької області. Про це розповіла волонтерка Наталія Попова, інформує Перший.

«Справді двоє волинських бійців нині перебувають у полоні: з Ковеля військовий у Луганську ще від січня минулого року – це офіційно підтверджено з обох сторін Луганської і нашої, на рівні Києва уже є заявка, що хлопець знайшовся, бо саме він вважався безвісти зниклим. Боєць з Любохин Старовижівського райну перебуває в одному з СІЗО Донецької області - це також підтверджена інформація», каже пані Наталія.

З її слів, процес обміну пригальмований.

«Вони є, ці хлопці, от того, що з Любохин, навіть Савченко бачила, коли їздила на схід, це було на її офіційній інтернет-сторінці. За другого батьки куди тільки не звертаються, але зараз процес заморожений і обміну немає. Ми написали звернення в СБУ, звернення в міжвідомчу комісію з питань звільнення полонених, на разі офіційної інформації про обміни немає», підсумовує волонтерка.

Нагадаємо, 22 вересня сепаратистські ЗМІ повідомляли, що самопроголошена так звана ДНР не розглядатиме пропозицію української сторони провести обмін 88 полонених українців на своїх 313 осіб.

Також, за словами Наталії Попової, двоє військових з Волині на сьогодні вважаються зниклими безвісти.

«Прикро, що процес стоїть на місці рік, маємо іще двох безвісти зниклих – не знаємо чи живі вони, чи в полоні», каже волонтерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus