USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин, якого знайшли у 25-метровому колодязі, перебуває у лікарні

6 Липня 2017 14:19
5 липня на одному із закинутих обійсть Володимира-Волинського, яке знаходиться на виїзді з міста, в старому закинутому колодязі знайшли чоловіка, якого рідні шукали кілька днів.

Нині чоловік перебуває у лікарні у важкому стані.

Про подробиці події інформують у прес-службі волинських рятувальників.

Повідомлення від рідних чоловіка, який впав у закинуту в лісі криницю, до рятувальної служби надійшло о 13:28. На допомогу потерпілому виїхала чергова команда 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Володимира-Волинського.

«По прибуттю о 13:35 бійцями ДСНС було встановлено, що на дні закинутого без води 25-метрового колодязя, що заріс травою, перебуває знесилений чоловік.

Не гаючи ні секунди, вогнеборці викликали швидку допомогу, повідомили поліцію про надзвичайний випадок та швидко приступили до аварійно-рятувальних робіт.

Інженер з пожежно-рятувальних робіт старший лейтенант служби цивільного захисту Тарас Малащук закріпив за пожежний пояс рятувальну мотузку та за допомогою колег: Олександра Бенеди, Віталія Шила та Григорія Бугайчука, а також працівників поліції, спустився на дно колодязя.

53 – річний потерпілий Олександр Пригарський знаходився у шоковому стані, але при свідомості, тож рятувальник обв’язав його під руками, закріпив мотузку та крикнув колегам, щоб обережно піднімали його на поверхню.

На землі врятовану людину працівники ДСНС поклали на ноші та передали працівникам швидкої допомоги. Його одразу ж доставили в медичний заклад, де він отримав необхідну допомогу.

Наразі стан його важкий, діагноз - синдром тривалого здавлення та загальне переохолодження», - розповів керівник рятувальної операції, заступник начальника ДПРЧ -7 м.Володимира Волинського Олександр Бенеда.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus