USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинянин, який набрав 200 балів з двох предметів на ЗНО, стане медиком

3 Вересня 2018 18:55
Андрій Сафонюк, який єдиний у Волинській області набрав максимальну кількість балів з двох предметів ЗНО, вчитиметься у Національному медичному університеті імені Олександра Богомольця.

Андрій – випускник Камінь-Каширського НВК №1, який спромігся рекордно скласти цьогорічне ЗНО, здобуватиме фах лікаря у Національному медичному університеті імені Олександра Богомольця, пише газета Полісся.

Хлопець єдиний на Волині і один з дванадцяти в Україні, хто за результатами зовнішнього незалежного оцінювання отримав максимальні 200 балів одразу з двох предметів.

Випробовував свої сили хлопець в біології та хімії, адже ще з дитячих літ мріяв продовжити справу мами, стати лікарем, аби рятувати людські життя. Як нещодавно стало відомо, давня мрія юнака таки здійснилася.

Він успішно пройшов вступну кампанію і нині є студентом київського медичного вишу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Михайлович Показати IP 3 Вересня 2018 21:29
" ...Хлопець єдиний на Волині і один з дванадцяти в Україні, хто за результатами зовнішнього незалежного оцінювання отримав максимальні 200 балів одразу з двох предметів. ..." Честь йому і похвала та приклад для майбутніх складачів ЗНО !!! Дякуємо пед.колективу НВК №1 м.К-Каширська . Молодець і гордість Волині !!!
Лучанка до Василь Михайлович Показати IP 5 Вересня 2018 17:27
Молодець. "Втер носа" усім гімназіям і ліцеям Луцька. Честь вчителям які його навчали. Гордість батьків. Мудра молодь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus