USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинянин на Renault влетів у відбійник, а тоді в інше авто

16 Серпня 2017 17:13
Дорожньо-транспортна пригода сталась увечері 15 серпня на 143 км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Грозино.

За попередньою інформацією водій автомобіля «Renault Master», 26-річний житель Волинської області, рухаючись у напрямку м. Ковеля, не впорався з керуванням та допустив зіткнення транспортного засобу з відбійником, після цього виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося зіткнення з автомобілем «Volkswagen Passat» під керуванням 32-річного жителя Коростенського району. Про це повідомили у прес-службі поліції Волині.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції та медики.

У результаті ДТП обидва водія отримали травми у вигляді ран, саден та забоїв.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ триває з’ясування причин та обставин події.

Поліцейські закликають водіїв транспортних засобів до неухильного дотримання Правил дорожнього руху та безпеки під час кермування. Постійно контролюйте швидкість свого автомобіля, аби мати змогу вчасно зреагувати на зміну дорожньої обстановки та убезпечити себе й інших людей від біди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Люди, час бити морду Показати IP 17 Серпня 2017 23:35
Очевидно, що водій буса заснув... провів дві безсонні ночі на повзучих чергах у ягодині і от вам наслідок. Тобто винен безперечно сам водій, що не став на заправці та не кимернув. Проте не слід забувати, що митниця і ті срані черги таки суттєво причетні до цієї і інших аналогічних подій, оскільки вони непоодиникі, а значить ми звинувачуючи водіїів і не впливаючи на джерело виснаження людей - справжньої біди, будемо втрачати людей сотнями і тисячами за рік... це не діло. Треба розбиратись із митницею!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus