USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин намагався незаконно провезти в Україну багнет та 400 цінних монет

30 Вересня 2019 11:44
Прикордонники Луцького загону виявили у громадянина України ніж та майже 400 монет, які, ймовірно, становлять історичну цінність.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

Під час оформлення пасажирів автобусу «Варшава – Луцьк», який прибув в пункт пропуску «Ягодин» на смугу руху «червоний коридор», прикордонники та митники у громадянина України серед особистих речей виявили приховані від контролю ніж та два альбоми з монетами.



36-річний волинянин намагався провезти з Польщі в Україну багнет-ніж довжиною 70 см та майже 400 різних монет, що можуть становити історичну цінність.

«Знахідку» правоохоронці вилучили та передали на експертизу. Крім того по факту виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 201 ККУ «Контрабанда», прикордонники направили повідомлення до компетентних правоохоронних органів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus