USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин намагався рейсовим автобусом переправити через кордон 15 нагород часів СРСР

28 Жовтня 2020 12:01
Минулої доби на українсько-польському кордоні під час оформлення рейсового автобуса «Вінниця-Варшава» у пункті пропуску «Ягодин» викрили двох водіїв-порушників.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

Прикордонники Луцького загону направили транспортний засіб на поглиблений огляд. Під час спільної з митниками перевірки оглядова група знайшла декілька сховків з тютюновими виробами. Як з’ясувалося, один з водіїв, 41-річний мешканець Волинської області, заховав 1 130 пачок сигарет різних марок у спеціально виготовлені тайники - під пасажирським сидінням та заднім колесом.

А інший водій цього ж автобуса, теж волинянин, щоб не їхати за кордон з «порожніми руками», прихопив із собою 15 нагород часів СРСР.
Виявлені сигарети та автобус «Сетра», вартістю понад пів мільйона гривень, вилучили працівники Волинської митниці. Рішення щодо вилучених нагород буде прийматися після експертної оцінки їх культурно-історичної цінності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 28 Жовтня 2020 12:16
Як "заробити" на цигарка втративши автобус..
Лучанин Показати IP 28 Жовтня 2020 12:42
Цих чмир!в всіх шманати треба. Бо їдеш дез нічого то ще половині салону водку з сигаретами впарюють, щоб їм провезли. Полішуки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus