USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянин отримав молотком по голові від 20-річного сина. Подробиці

9 Серпня 2018 16:57
Працівники Рожищенського відділення поліції встановили особу причетну до заподіяння тілесних ушкоджень рожищанину, передає Район. Рожище.

Раніше повідомлялося, що 26 липня, після опівночі, невідомі проникли до помешкання 43-річного рожищанина Олександра та нанесли йому декілька ударів молотком по голові. Постраждалого госпіталізували до відділення реанімації.

Але в ході слідства вдалося встановити, що до злочину причетний ніхто інший, а 20-річний син потерпілого Едуард.

Слідчі з'ясували, що син наніс батькові два удари в область життєво важливого органу – голови, заподіявши йому тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та перелому кісток склепіння черепа. Травми за ступенем своєї тяжкості відносяться до тяжких тілесних ушкоджень.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 9 Серпня 2018 17:13
Я в шоцi. На батька руку пiдняв, а тож грiх, тож за таке може пропасти в пекло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus