USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин посів друге місце на міжнародному легкоатлетичному турнірі

3 Лютого 2023 22:42
Волинянин Данило Даниленко показав особистий рекорд та заняв друге місце на етапі Світового легкоатлетичного туру в чеській Остраві.

Про це повідомляє Федерація легкої атлетики України.

Змагання відбулися 2 лютого. Окрім волинянина, у них взяла участь ще одна українська спортсменка – Вікторія Ткачук, яка також показала особистий рекорд та посіла третє місце.

Волинському легкоатлету в забігу на 400 метрів не вистачило 0,02 сотих до нового рекорду України.

«Очікував і знав, що готовий бити рекорд. Для мене важливо, щоб все склалося, тоді і результат приходить. Вважаю, що сьогодні склалося не все. Всі мають багато переїздів, це нікого не хвилює. Ці переїзди – частина мого життя. Якщо я з ними не можу впоратися значить не можу впоратися зі своїм життям. А якщо серйозно, то все комфортно. Перед Остравою був час відновитися та потренуватися», – прокоментував спортсмен.

Наступного разу легкоатлет виступатиме у місті Дортмунд 12 лютого.

«Рекорд чекайте, він точно буде. Не можу сказати коли, але я не піду зі спорту залишившись в сотій до рекорду країни», – підсумував Данило Даниленко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus