USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинянин удосконалює дрони та ремонтує авто для ЗСУ

3 Грудня 2022 23:31
27-річний майстер СТО Владислав Гром від початку повномасштабної війни почав займатись удосконаленням дронів для захисників України та лагодить авто.

За вісім місяців чоловік поремонтував уже декілька десятків автомобілів та удосконалив три дрони, які передав військовим, пише Суспільне.

Майстер розповідає: купує безпілотні літальні апарати за кордоном, також замовляє необхідні запчастини та складає їх у своїй майстерні. Додає: виходить утричі дешевше, ніж купувати в Україні.

«Після першого зробленого дрона почали дзвонити хлопці з передової, дякували. Так вирішив взятися за роботу над другим», – говорить Владислав Гром.

Крім дронів, у майстерні є інша робота, каже майстер: сюди привозять на техогляд і ремонт автомобілі, які поїдуть на передову. Авто для військових ремонтують поза чергою та безплатно, запчастини також купують за зниженими цінами.
Волонтер Руслан вчергове привіз у майстерню до Влада авто з передової. Каже: військовим часто доводиться їздити по бездоріжжю без фар, відповідно підвіска та ходова в машин не витримує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus