USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин вкрав телефон, за допомогою якого зняв з картки 15 тисяч

11 Квітня 2020 23:20
На Волині невідомий чоловік проник у приміщення котельні та викрав мобільний телефон, за допомогою якого зняв з картки потерпілого більше 15 тисяч гривень.

Слідчий звернувся до суду про надання тимчасового доступу до речей та документів для встановлення особи, яка вчинила злочин, йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 7 квітня.

В обґрунтування свого клопотання слідчий посилається на те, що 25 березня 2020 року з приміщення котельні на вулиці Центральній в Нововолинську, з стола, невстановлена особа викрала мобільний телефон марки «Номі». Пізніше за допомогою якого були зняті кошти з банківського рахунку потерпілого.

У ході проведення розслідування потерпілий вказав, що у період часу з 25 по 30 березня 2020 року, не ним були зняти готівкові кошти у сумі 15 600 гривень.

Відомості про вчинення даного кримінального правопорушення внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 185 КК України(крадіжка).

Суд ухвалив клопотання слідчого та надав дозвіл на тимчасовий доступ до речей та документів, а саме: фото та відеоматеріалів особи, яка здійснила зняття готівкових коштів із банкоматів у Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus