USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Волинянин власноруч і за свої кошти облаштував терасу біля річки

2 Серпня 2019 08:00
У Володимирі-Волинському Андрій Гнатюк зробив у громадському місті біля річки Риловиці терасу в італійському стилі.

Чоловік розповів , що ідею облаштування такого мальовничого місця біля річки, де незабаром, до речі, ще і з’явиться рекреаційна зона, виношував давно, пише Буг.

До роботи приступив приблизно півроку тому.

Андрій разом з іншими мешканцями вулиці Алябушева раніше виготовили за свої кошти проектно-кошторисну документацію на вкладання на вулиці асфальту. Вкладання асфальту почали вже 1-го серпня.

«Оскільки вулиця знаходиться біля річки, я зрозумів, як будівельник і інженер за освітою, що бік вулиці від річки потрібно укріплювати, щоб нового асфальту вистачило на довше, аніж на 1-2 роки. Тому я придумав зробити залізобетонну підпорну балку, щоб основа була стійкою, але залишити все так не міг. Хотів зробити гарно і щоб вигляд нової балюстради поєднувався і був немовби одним цілим з новою рекреаційною зоною, на острові річки Риловиця», – розповів Андрій.

Андрій Гнатюк зазначив, що все мурував сам. В загальному вийшло близько 30-ти метрів залізобетонної конструкції.
Вже 1 серпня на вулиці кладуть асфальт і інженер та дизайнер впевнений, що завдяки цій конструкції покриття протримається довше.

«Хотілося зробити якесь нове гарне місце, де можна сфотографуватися молодятам. У Володимирі-Волинському наразі такого місця немає. Моя дружина запитує у мене, коли я вже нарешті зупинюся щось вигадувати, а я відповідаю: коли сюди приходитимуть фотографуватися, то я дійшов цілі», – сказав Андрій Гнатюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Вася Показати IP 2 Серпня 2019 08:21
Повага
честь Показати IP 2 Серпня 2019 09:54
Честь і хвала таким людям. Дбає за красу не тільки власної оселі, а й міста. З таких повнна починатися країна.
Viking Показати IP 2 Серпня 2019 11:28
Не так часто зустрічаються люди, котрі роблять щось для всіх. Доброї душі чоловік і хороший майстер.
Ілля Показати IP 2 Серпня 2019 11:54
Браво! Застигла музика ожила. Здоровя Вам та 365 щасливих днів в кожен рік і Многая Літа!
Справедливий Показати IP 2 Серпня 2019 12:51
На таких людях тримається наша країна. Напевно по паперам буде те, що це все зроблено за кошти громади. І всі кому треба роздерибанять гроші. А коли людина так просто зробила подарунок містянам, ще можуть й примусити демонтувати бо може не узгоджено було з головним архітектором і так далі, і нас таке часто робиться.
я Показати IP 2 Серпня 2019 14:38
Красиво... талант і золоті руки в людини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus