USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Володимирі проведуть реконструкцію парку на вулиці Небесної Сотні

9 Липня 2021 23:25
Вже у 2021 році за спільної ініціативи міського голови, народного депутата Ігоря Гузя та депутатської групи «За Майбутнє» у Володимирі-Волинському розпочнуть реконструкцію чергової зони відпочинку – скверу на вулиці Небесної Сотні.

Про це пише БУГ.

Сьогодні територія скверу, який був створений ще минулого століття, дещо занедбана та потребує реконструкції й модернізації, зазначив міський голова Ігор Пальонка. Як додав, вже виготовлена проектно-кошторисна документація для того, аби почати роботи.

Нардеп Ігор Гузь, своєю чергою, розповів, що за його сприяння з державного бюджету з коштів соцеконому на початок робіт на об’єкті надійде пів мільйона гривень. Сквер робитимуть поетапно, але він згодом стане окрасою міста.

Як зазначив лідер депутатської фракції «За Майбутнє» у Володимир-Волинській міській раді, автор проекту парку на Риловиці Андрій Гнатюк, цей сквер у центрі міста повинен відповідати «духу історичності та епосі розквіту 17-18 століття, коли була сформована і площа, і вулиця Фарна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus