USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Волинянин за вбивство пасинка-тирана проведе 8 років у тюрмі

13 Січня 2024 22:04
На Волині судили чоловіка, який у нетверезому стані зарізав пасинка. За умисне вбивство волинянин проведе вісім років у тюрмі.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

13 вересня 2023 року у селі Озерці Луцького району Віталій К. у нетверезому стані, перебуваючи в літній кухні, завдав п’ять ножових поранень своєму пасинку. Від отриманих ран чоловік помер на місці.

Під час судового засідання чоловік щиро розкаявся у вчиненому, але вину визнав частково. Він пояснив, що вчинив злочин з метою захисту свого життя та життя свого сина, бо відчував загрозу з боку загиблого. Віталій К. додав, що пасинок постійно знущався над ним та його сином, чіплявся до них і бив. Крім того, відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Того дня, почувши крики, він увійшов у літню кухню та побачив, як пасинок кричить до його сина нецензурною лайкою та намагається вдарити. Обвинувачений зробив йому зауваження, однак дебошир не реагував, а взяв кухонного ножа, підніс до обличчя хлопчика та сказав, що засуне йому в голову. Дитина штовхнула кривдника і той впав на підлогу.

Читати ще: Експравоохоронець із Ковеля, якого судять за вбивство, хоче на фронт

Після цього між обвинуваченим та потерпілим почалась бійка. Потерпілий бив вітчима, той падав та підіймався, а далі взяв з підлоги кухонного ножа та наніс пасинку тілесні ушкодження, кількість яких пригадати не може.

Як додав чоловік, він зрозумів, що вбив людину лише тоді, коли вже сидів в автівці патрульних.

Неповнолітній брат загиблого також підтвердив у суді, що брат часто ображав його, зловживав алкоголем, деколи міг бити усіх членів сім'ї. Також повідомив, що напередодні він вже лежав у лікарні із струсом мозку, бо родич його побив.

Проте суд повважав, що Віталій К. мав можливість уникнути конфлікту, покинувши приміщення літньої кухні, натомість він підняв з підлоги ножа та наніс потерпілому кілька ударів в різні ділянки тіла. Відтак за умисне вбивство призначив чоловіку 8 років позбавлення волі.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олександр Показати IP 14 Січня 2024 10:32
За вбивство має бути довічне увязненя
Анонім до Олександр Показати IP 15 Січня 2024 12:30
Новину не читав. Аби щось ляпнути відписав.?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus