USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Шукав дружину, бо думав, що зраджує: чоловік вбив 29-річну українку в Польщі, ще одну жінку поранив

10 Червня 2022 20:27
У Польщі двоє чоловіків напали з ножами на двох громадянок України, внаслідок чого одна з них померла. Нападниками виявилися громадяни України віком 27 та 44 років.

Як повідомляє ТСН з посиланням на польське видання rdc.pl, мотивом злочину, що стався у місті Нацпольськ, було те, що 27-річний чоловік хотів дізнатися від жінок місце перебування своєї дружини. Він вважав, що та йому зраджує з іншим.

Чоловік приїхав до Польщі всього за чотири дні до інциденту. Щоб його пропустили через кордон, він взяв свою матір з інвалідністю і потрапив до Польщі як її опікун. Після перетину кордону жінка одразу ж повернулася до Україну.

Ще один чоловік, який брав участь у нападі, – 44-річний українець. Він заявив, що був у стані алкогольного сп’яніння, тому не зізнався в співучасті у злочині.

Чоловіки вдерлися до квартири українок віком 21 та 29 років та порізали їх. Одна з них загинула від ран.

Розтин тіла загиблої 29-річної українки виявив численні різані та колоті рани у ділянці обличчя з боку тім’яної сторони, а також в ділянці лівого плеча та бічної частини грудної клітки, а ще – поодинокі порізи на стегнах. Ці рани свідчать про те, що жертва, ймовірно, оборонялася від ударів.

27-річний українець під час допиту зізнався у скоєному та показав, де сховав ніж, яким порізав жінок. Тепер йому доведеться відповідати за вбивство та замах на вбивство. Натомість його 44-річний товариш наразі перебуває на волі, хоча прокуратура обіцяє подати апеляцію на рішення суду про відмову в тимчасовому арешті для чоловіка.

Як повідомляли, 3 червня чоловіки вдерлися до квартири жінок в місті Нацпольськ, що в Мазовецькому воєводстві. У помешканні перебували, окрім жінок, перебували двоє дітей віком 2,5 року та 5 місяців. Під час нападу зловмисники порізали українок та втекли. Попри реаніамційні заходи, 29-річна українка від отриманих травм померла. Іншу – 21-річну дівчину з тяжкими пораненнями госпіталізували та прооперували. Вона досі перебуває в лікарні, через що правоохоронці ще не можуть опитати її.

Відомо, що обидві українки приїхали до Польщі приблизно 3 місяці тому. Наразі двох дітей постраждалої 21-річної жінки передали її сестрі під тимчасову опіку.

Невдовзі після злочину правоохоронці виявили та затримали двох кривдників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
V Показати IP 10 Червня 2022 22:44
Дикуни! Ще й за кордон поперлись, щоб ще й там побачили цю дикість((
Всезнайко Показати IP 11 Червня 2022 07:48
Дикуни зі Східних областей
Анонім до Всезнайко Показати IP 11 Червня 2022 17:01
Та звісно, в Луцьку і взагалі на Волині такого не буває ніколи - всі білі і пухнасті, чоловіки не п‘ють, жінок не тиранять і б‘ють, не вбивають. Це ж не в Луцьку торік у власній квартирі чоловік зарізав власну доньку і її матір, а до того не один рік їх гамселив. І майже кодного дня новини ,по області ,що як не вбили когось, то побили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus