USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин засіє квітами узбіччя дороги Луцьк–Горохів

2 Червня 2018 16:10
Відомий волинський скульптор Василь Рижук планує засіяти квітами дорогу Луцьк-Горохів.

Нагадаємо, пана Василя в народі часто називають «Чорнобривцем». А все тому, що він власноруч висіває квіти над дорогами. Чоловік не шкодує власних коштів та зусиль на те, щоб наводити красу навколо.

Нині Василь Рижук планує прикрасити квітами узбіччя траси Луцьк-Горохів. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці, де опублікував відео підготовки грунту біля узбіччя дороги для садіння квітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Правда Показати IP 2 Червня 2018 17:00
Молодець!!!! Так тримати!
Зоряк Шкірян Показати IP 2 Червня 2018 18:30
Краще б чимось їстівним засадив. Горохом, наприклад, або редькою.
Гороховець Показати IP 2 Червня 2018 21:14
О, Василь такий ! Той як сказав - то зробить. І то буде до тих пір, поки Василь - чорнобривець не зустріне якусь Галю - півонію ! Ото тоді може вона його чимось іншим займе і від тої затії відмовить. А то Мирка вже не знає яким боком Василеві ідеї під норми і закони підвести .А ше ж Василь в кінці року буде вимагати гроші йому заплатити. А я тобі, Василю, кажу, шо грошей ти не получиш. Мо ліпше йди в депутати від тих сіл, через які дорога обсаджена чорнобривцями проходить. Як не як хоч якась сатисфакція !
Горохів до Гороховець Показати IP 2 Червня 2018 23:40
Цей шахрай, вже з пам'ятник Т.Г. Шевченку, здер стільки грошей, що можна було б три зварганити і ще гроші хоче. Навіть авто, що діткам продукти возило в дитячий садок забрав і ще мало. Безслвісний чоловік. Одним словом шахрай.
Лic Показати IP 2 Червня 2018 23:17
Даже добре! Гарна iдея! ))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus