USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянина, який до смерті побив чоловіка, взяли під варту

26 Серпня 2020 12:11
За процесуального керівництва Ратнівського відділу Ковельської місцевої прокуратури 24-річному волинянину повідомлено про підозру у заподіянні 40-річному чоловікові тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України).

Про це повідомляє прокуратура Волині.

Слідство вважає, що вночі 23 серпня 2020 року нетверезий молодик у селі Кортеліси Ратнівського району під час конфлікту жорстоко побив знайомого, завдавши травм, від яких потерпілий помер.

Невдовзі зловмисника затримали правоохоронці.

Прокурори, підтримавши клопотання слідчих, домоглися застосування судом до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на 60 днів.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

За заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, санкцією ч. 2 ст. 121 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus