USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Волинянина, який торгував метадоном та зберігав патрони, суд покарав умовно

9 Липня 2023 15:13
Два роки умовного покарання отримав волинянин, який торгував наркотиками та зберігав вдома патрони.

Відповідний вирок ухвалив Камінь-Каширський районний суд.

31 січня поблизу місцевого басейну в Камені-Каширському під час оперативної закупки Володимир Л. за 1700 гривень продав легендованій особі паперовий згорток з наркотичним засобом метадон.

Також злочинець зберігав у себе вдома п’ять патронів, які вилучили поліцейські під час проведення огляду.

Дії волинянина кваліфікували за ч. 1 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут наркотичного засобу) та за ч.1 ст. 263 КК України (незаконне придбання, носіння та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу).

Між прокурором та Володимиром Л. була укладена угода про визнання винуватості. Затвердивши угоду, представники Феміди реальний термін на чотири роки замінили двома роками іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus