USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянину, який намагався пограбувати кредитну спілку, оголосили про підозру

19 Жовтня 2018 13:06
Поліція повідомила про підозру волинянину в скоєнні розбійного нападу на фінансову установу в Луцьку, інфомрує прес-служба волинської поліції.

Слідчі Луцького відділу поліції повідомили 45-річному жителю обласного центру Волині про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання до семи років позбавлення волі.

Учора, 18 жовтня, в Луцьку зловмисник у медичній масці, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, здійснив розбійний напад на фінансову установу. Заволодівши сумою в понад 10 тис. грн., чоловік намагався втекти з місця події. Зловмисника затримали небайдужі громадяни та викликали поліцію.

Правоохоронці встановили особу правопорушника, ним виявився 45-річний місцевий мешканець. Поліція затримала зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання, викрадені ним гроші вилучили.

«Висловлюю подяку громадянам за допомогу поліції. До слова, ми також встановили причетність затриманого громадянина до скоєння іншого розбійного нападу у вересні цього року», - зазначив Аркадій Найдич, заступник начальника Луцького відділу поліції.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталі Показати IP 19 Жовтня 2018 16:56
Швидкогроші - це не фінустанова. Це часна кантора, яка розводить людей. Аферисти. Користуються ситуацією, коли кругом повно бідних людей, і луплять скажені відсотки. А поліція замість викинути це аферистичне гімно з міста - ще й називає "фінустановою".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus