USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинянину, який потрапив у моторошну ДТП, збирають гроші на лікування

20 Вересня 2021 08:00
Збирають гроші на лікування 31-річного Василя Столярчука, який після моторошної ДТП, перебуває у стабільно-важкому стані в обласній лікарні.

Про це пише БУГ.

ДТП сталася 10 вересня біля Нововолинська – «Ауді» сірого кольору зіткнулася з автомобілем міського комунального підприємства, а потім влетіла в дерево.

Друзі розповіли, що Василь має 10-річну донечку. Розповідають, що він є чудовою працьовитою людиною, люблячим батьком, сином, братом та вірним надійним другом.

Рідні та друзі висловлюють подяку усім небайдужим, хто долучаєтся до збору коштів на порятунок життя Василя Столярчука.

«Завдяки людяності та допомозі вдалося транспортувати його у реанімаційне відділення обласної лікарні. Це виявилось не таким простим завданням, як здавалось, котре лягло на плечі львівській бригаді лікарів «Medical center – Fitoriya», які перейнялися ситуацією, і з мужністю взяли на себе таку відповідальність.

Окрема велика подяка лікарям та медсестрам відділення анестезіології з палатами інтенсивної терапії за оперативне призначення лікування та постійний догляд. Ви вселили в наші серця віру, своїми злагодженими діями та професіоналізмом показали всім нам, яким має бути відношення до людини, яка без сумнівів хоче жити. Дякуємо!» – йдеться у повідомленні.

На лікування волинянина потрібна велика сума. Тож усі охочі допомогти можуть переказати гроші за такими реквізитами: 4149 4991 5712 7778 Галівода Лія Павлівна (мама Василя).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus