USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинська бригада тероборони переробила стару бронетехніку на сучасного «Вовкулаку»

23 Березня 2023 19:12
Бійці 100-ої волинської бригади тероборони переробили стару бойову розвідувально-дозорну машину на сучасну машину бронетехніки, яку назвали «Вовкулакою».

Про це Суспільному Волині розповів військовослужбовець Олександр.

Старий автомобіль бригаді передали бійці Державної служби надзвичайних ситуацій з Рожища. Грошима для модернізації авто допомогли волонтери з Волинської і Тернопільської областей.

Бензиновий двигун разом з коробкою передач замінили на дизельний від вантажівки «Mercedes». Також встановили башту від підбитого на сході України російського БТР-80. З’явилася можливість встановити потужніший великокаліберний кулемет із сучасним прицілом, прорізали та встановили двоє бокових дверей.
Автомобіль «Вовкулака» вже впродовж кількох місяців служить бійцям Волинської бригади тероборони. Модернізацію старої бронетехніки вирішили поставити на потік. Вже тривають роботи зі створення «Вовкулаки» другого і третього.
Раніше ми повідомляли, що депутати Нововолинської міської ради під час сесії виділили з бюджету для військових 3 мільйони 500 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
911 Показати IP 24 Березня 2023 11:16
що таке 5.45 тримає. мінімум має тримати хочаб 14.7мм .а то є відро один постріл з 50калібру по двигуну і ваше відро зупиниться або вибухне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus