USD 39.35 39.65
  • USD 39.35 39.65
  • EUR 39.57 39.70
  • PLN 9.80 10.00

«Волинська Голландія» закрита через карантин

4 Травня 2020 22:31
«Волинська Голландія», що розташована на 36 кілометрі траси Луцьк-Ковель, біля села Свидники Ковельського району, не працюватиме цьогоріч через карантин.

Про це повідомили організатори фестивалю, передає Конкурент.

«У зв’язку із загрозою поширення COVID-19, оголошено загальнонаціональний карантин. Оскільки заборонено проведення масових заходів, тюльпанове поле закрите для відвідування. Просимо з розумінням поставитися до цієї ситуації...» – повідомляють на сторінці ЛіліЛайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аноним Показати IP 5 Травня 2020 13:33
Жаль конечно... а можно сделать доброе дело... и завести пару букетов ну или корзин в наши больницы и вручить врачам тем самым выразить свою благодарность за то, что они делают :) Ну или организовать онлайн экскурсию по полю :) Подумайте :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus