USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

«Волинська Голландія» зібрала аншлаг: фестиваль квітів з висоти. Відео

17 Травня 2021 21:31
Цієї неділі у «Волинській Голландії» був аншлаг. У вихідний теплий день тисячі людей приїхали на фестиваль, аби помилуватись квітами.

Зауважимо, захід організовують уже четвертий рік. На площі в 3 гектари – безліч сортів тюльпанів, які приваблюють своєю різноманітністю та кольорами, пише БУГ.

Читати ще: «Я в шоці!»: чим дивує гостей Волинська Голландія цьогоріч. Фото

На території фестивалю організатори розмістили фотозони, фудзону, діють атракціони.

«Волинська Голландія» знаходиться на трасі Луцьк – Ковель, неподалік села Свидники.

Відкрилася вона 12 травня і буде приймати відвідувачів до 23-го. Але сьогодні фестиваль гостей не приймав.

Як виглядає «Волинська Голландія» з висоти дивіться на відео:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Він Показати IP 17 Травня 2021 22:06
Карантин? Ні, не чули)
Авжеж Показати IP 17 Травня 2021 22:19
Ну да, безумовно "Волинська Голландія" зібрала аншлаг, тут не поспориш. Так, з неба гарні фото і зблизька теж. А от коли потрапляєш на територію цього дійства, то враження трохи не такі, принаймні в мене. Хоч вбий, не розумію що там такого! Мене змусили поїхати. Ну вирощують там тюльпани, жовті туї, жовті сосни і ще багато чого жовтого. Я нарахував 2 туалети на всю ту товпу і великі черги до них. Інші взагалі по кущах розходились. Так, до харчів дістатися було просто, були атракціони посеред поля. А от щоб дістатися тої Голландії довелося побувати ще й в годинній пробці за вісім кілометрів до місця призначення. Люди залишали авто за 2 км від повороту. Це в обід, зранку пробка починалася з 2 км. За годину перебування почалася гроза, а заховатися нема де, могли б і якісь навіси з лавками зробити, літніх людей і дітей було достатньо. Повезло хіба що тим хто на авто заїхав на територію, правда я не знаю як їм після цього вдалося вибратися по тій глині. Після такого душу болить голова і горло, сиджу і думаю ачи не заразився часом ковідом. Дуже чорні фарби? Сподіваюся що ні, проте які враження.
Ххх Показати IP 17 Травня 2021 22:20
Через той аншлаг довелося годину в заторі тягнутися
Петро Показати IP 17 Травня 2021 22:45
Ще ціни напишіть на продукти харчування на даному фестивалі! Це просто космооос
Амесист Показати IP 18 Травня 2021 08:53
Вас що, під дулом автомату туди заставляв хтось їхати? Те погано, се погано. Життя на показ за віртуальні пальці і сердечка.
ОДІН. Показати IP 18 Травня 2021 09:01
А В ГОЛАНДІЇ Є ГОЛАНДСЬКА ВОЛИНЬ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus