USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.00

Волинська лікарня зробить благоустрій і парковку за 9 млн

12 Квітня 2023 23:05
Комунальне підприємство «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади» оголосило тендер на капітальний ремонт благоустрою прилеглої території Луцької міської клінічної лікарні з влаштуванням тимчасової стоянки для автомобілів на проспекті Відродження, 13.

Торги тривають на сайті державних закупівель. Пропозиції від учасників приймають до 14 квітня.

Очікувана вартість ремонту – 8,924 мільйона гривень.

Роботи включатимуть розробку ґрунту, прокладання кабелів, розбирання дорожнього покриття, облаштування зовнішнього освітлення, влаштування трубопроводів дощової каналізації, вимощення території та тротуару бруківкою, влаштування асфальтобетонного дорожнього покриття, посів газонів, огородження, встановлення дорожніх знаків.

Ремонт благоустрою з влаштуванням стоянки для автомобілів на прилеглій території Луцької міської клінічної лікарні мають завершити до 31 грудня 2023 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 36 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 13 Квітня 2023 10:20
Краще придбайте дронів для. ЗСУ. На ті 9 млн.гр. Потреби в стоянцізараз не потрібна..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus