USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинська обласна лікарня отримала машину для миття і стерилізації інструментів

15 Вересня 2019 09:59
Волинська обласна клінічна лікарня отримала нове обладнання – мийно-дезінфікуючу машину, придбання якої стало можливим завдяки реалізації субпроєкту «Вдосокналення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області».

Про це повідомили на сторінці субпроєкту у фейсбуці.

ТОВ «ДМ-Проект» стало переможцем тендеру NCB-G № 6.2.2.3 «Закупівля обладнання для дезінфекції та стерилізації кардіохірургічного обладнання та інструментів». Угоду підписали наприкінці травня, а постачання здійснили у перший тиждень вересня. Власне, на Волинь привезли як машину, так і формальдегідний стерилізатор інструментарію. Вартість постачання – майже 120 тисяч євро, виробник обладнання – AT-OS S.r.l ( Італія), а стерилізатору – МMM Munchener Medizin Mechanik GmbH (Німеччина).

До цього у Волинській обласній клінічній лікарні подібної техніки не було. Інструменти, які використовувалися під час кардіооперацій, автоклавували, що відображалося на їхньому терміні служби, особливо мікроінструментів. А миття-чистка була справою рук медичних сестер та санітарок.

Як уточнює завідувач відділення кардіохірургії ВОКЛ Володимир Пецентій, нова мийно-дезінфікуюча машина, звичайно ж, значно краще впорається із подібною роботою, продовжить термін служби інструментів та, що не менш важливо, полегшить роботу молодшого медичного та технічного персоналу медзакладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus