USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські дзюдоїсти завоювали п’ять медалей на міжнародному турнірі

18 Травня 2022 15:46
Юні спортсмени з Волинської області взяли участь у Міжнародному турнірі зі дзюдо на призи олімпійської чемпіонки 2008 року в Пекіні Аліни Думітру. Борці з Волині зуміли вибороти п’ять медалей.

Турнір пройшов у середині травня в столиці Румунії Бухаресті. До змагань долучилися понад 300 спортсменів із Румунії, Молдови, Болгарії, Угорщини та України.

Тренерка молодих дзюдоїстів із Волині Аліна Бондарєва повідомила Інформаційному агентству Волинські Новини, що в цілому завдяки спортивним успіхам наших співвітчизників Україна посіла перше командне місце на цьому престижному турнірі.

«Наша команда з Волині гарно виступила. Перше місце завоював Богдан Літвінчук (категорія – 34 кілограми), другі місця – Анна Бондарчук (категорія – 52 кілограми), Любомир Головчун (50 кілограмів), Анна Нестерук (48 кілограмів) та третє місце – Ангеліна Онопрійчук (40 кілограмів)», – інформувала Аліна Бондарєва.
Загалом Волинську область на Міжнародному турнірі зі дзюдо в Бухаресті представляли 15 спортсменів.

«Нас дуже тепло приймали. Усі підтримують українців і вболівають за Україну. Змагання провели навіть без стартових внесків для українців. Також нас підтримав спонсор ПрАТ «Луцьксантехмонтаж № 536», зокрема генеральний директор Ігор Чорнуха», – сказала тренерка.

Читати ще: Волинський легкоатлет виборов золото та срібло на Дефлімпійських іграх у Бразилії

Нині її підопічні готуються до турніру з дзюдо у румунському місті Бакеу, який відбудеться 28 травня.

«Діти тренуються тричі на день», – наголосила Аліна Бондарєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Травня 2022 21:26
Чоловік сестри то ще б не підтримав то вже йому було б від сестрички) старшої )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus