USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

Волинські каратисти вибороли шість комплектів нагород в Мукачево

19 Квітня 2019 15:55
Волинські спортсмени виступили у Мукачево на відкритому чемпіонаті Закарпатської області з кіокушинкайкан карате ІКО Мацушима. І, звичайно, повернулися з нагородами.

На змагання приїхало понад 240 спортсменів з п’яти областей України. За місця на п’єдесталі змагалися спортсмени десяти клубів у двох категоріях – новачки та досвідчені бійці. Для Закарпаття це був наймасштабніший чемпіонат.

«Дуже багато спортсменів в категоріях, захопливі поєдинки, підтримка рідних, одноклубників та вболівальників – все це зробили наш турнір незабутнім. Багато відкрилося нових талантів! Для початківців і їх батьків це був справжній емоційний іспит.

Звичайно, попотіли досвіченіші діти. Двобої були запеклі, сповнені жаги до перемоги, і кожен хотів проявити себе з найкращої сторони», – розповів організатор чемпіонату Сергій Матьковскі.
Волиняни на змаганнях шість разів піднімались на п’єдестал. Чотири золота вибороли представники луцького клубу «Катана»: Людмила Логацька, Давид Кандиба, Олександр Курлович, Максим Бездєнєжних. Ще дві срібні нагороди у волинську скарбничку поклали вихованці Василя Шевчука ковельчани Анастасія Кічка та Олександр Колодій.

Усі переможці були нагородженні призами. Також організатори нагородили найталановитіших спортсменів кубками за найкращу техніку та волю до перемоги. Так, найтехнічнішими каратистами турніру суддями були визначені місцевий спортсмен Антон Луцьо та лучанин Максим Бездєнежних.

«Приємно, що молодь залюбки займається спортом і наслідує здоровий спосіб життя. Ми будуємо майбутнє спорту, майбутнє України. Забираємо дітей з вулиць, привчаємо їх до здорового способу життя, показуємо альтернативу пляшці з цигаркою. Сталь гартується у вогні, а спортсмени – в бою. Кожен вихід на татамі психологічно загартовує бійця», – підсумував наставник луцького клубу «Катана» та Бран чіф I.K.O. Matsushima Дмитро Волинець.

Нагадаємо, Луцьк нещодавно приймав національну першість з кіокушинкайкан карате.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus