USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Волинські моделі – на тижні моди в Лондоні. Фото

19 Вересня 2017 11:12
Лучанка Вікторія Вікторенкова та жителька Нововолинська Наті Бондзюк з модельного агентства Марини Занюк «MZM Models» взяли учать в London Fashion Week, що відбувся 15-19 вересня.

Модель Віка Вікторенкова дефілювала на показі модних будинків EMPORIO ARMANI, Temperley, ROLAND MOURET, SUPRIYA LELE, TOGA та Ralph and Russo, а Наті Бондзюк – на Isa Arfen, TOGA та BORA AKSU.

Лучанці Вікторії 19 років. Дівчина закінчила Луцький коледж технології, бізнесу і права. Зараз вона навчається в ЛНТУ на факультеті обліку і фінансів на заочній формі. У 15 років Віка потрапила в модельну школу Марини Занюк, а після її закінчення підписала контракт з MZM Models.

«У Лондоні я працюю з агентством The Hive management, яке покликало мене на fashion week, – каже Віка. – Цей тиждень моди був не з легких для мене, адже відбувалося по 12 кастингів на день, а також різні примірки та шоу. Я дуже рада, що потрапила на цей сезон. Для мене це безцінний досвід, можливість вдосконалитися, краще працювати в майбутньому. Кожне таке шоу – це моя маленька перемога».

Минулого року Віка Вікторенкова працювала в Парижі з Жаном-Полем Готьє, а Наті Бондзюк – з Сонею Рікель.

Марина Занюк каже, що дуже пишається своїми вихованками. За її словами, на дівчат чекає успішна модельна кар’єра.

«Віка Вікторенкова тепер має власну сторінку на відомому сайті Models.com. Це велике досягнення, те ж саме, що бізнесмену потрапити в список Форбс», – каже наставниця дівчини Марина Занюк.

До слова, волинські моделі уже вирушили в Мілан, де візьмуть участь в італійському тижні моди, а пізніше – у французькому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus