USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські Новини закликають не розпалювати ворожнечу в коментарях

20 Лютого 2014 15:40
У редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини зателефонували особи з вимогою аби на сайті заборонили коментування до публікацій. «Інакше очікуйте на прихід до вас рішучих людей», - погрожував один із невідомих. Представлятися, щоправда, не схотів.

Волинські Новини наголошують: попри погрози можливість коментування під опублікованими матеріалами, актуальна і надалі. Обмін думками і дискусія є обов’язковим інструментом для повного розуміння тої чи іншої теми. Проте просимо користувачів ресурсу у цей нелегкий для всіх українців час бути толерантними і виваженими у висловлюваннях, адже на сайті діє постмодерація, повідомлення з’являються в режимі он-лайн.

Нагадуємо правила: «Коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію».

Інформаційне агентство Волинські Новини
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Микола Показати IP 20 Лютого 2014 15:48
Зробіть, щоб коментувати можна було лише зареєстрованим користувачам, так як на Українській правді!
Джулія Показати IP 20 Лютого 2014 15:54
Реєструватися тут точно не буду. Забагато східно-толерантних коментуючих
TheРоман до Джулія Показати IP 20 Лютого 2014 16:28
А я все-таки зареєструвався, а, на рахунок, східно-толерантних коментуючих, повністю з Вами погоджуюсь, їх тут дійсно забато, але це, можливо, з-за того, що багато хто думає так як Ви...
Микола до TheРоман Показати IP 21 Лютого 2014 10:11
Просто це через проплачених коментаторів. Їм один комент одна грн....а совісті немає, так намагаються змінити суспільну думку
ВОНО Показати IP 20 Лютого 2014 15:55
правий сектор він такий правий
правда Показати IP 20 Лютого 2014 16:05
Відкрию вам невеликий секрет, і розповім, чому ВолиньПост зробив ПРЕмодерацію. Мому знайомому пропонували роботу - ціленаправлено лити гівно в коментарях на Волинських Новинах і Пості. 1 комент - 1 гривня. Оплата 1 раз в тиждень, звітуєш скріншотами. (Вас ніколи не дивувало, чому люди, які мають укр. розкладку в Віндоусі, пишуть російською мовою - часто і замісь ы, є замісь э, і т.д?). Але Пост згодом відпав зі списку - там поставили премодерацію. ВН, одумайтесь, поставте ПРЕмодерацію. В вас же не дурні редактори сидять, вони зможуть відрізнити адекватну думку від ТРОЛІВ. А то дійсно, поважне видання, а самі як сліпі котята. розумію, що багато коментів - це економічно вигідно. але ж тут мова йде про речі більш серйозні!
Михайло до правда Показати IP 20 Лютого 2014 17:01
Молодець!
Семен Показати IP 20 Лютого 2014 16:19
Я когда-то гадил русскую Ладу и прославлял корейский Ланос. Платили нормально.
Ги-ГИ Показати IP 20 Лютого 2014 16:23
А я колись гадив Клима, потім Башку, а нині - правсцик))
Луцьк Показати IP 20 Лютого 2014 16:51
Ці погрози - це тиснення на ЗМІ!!! Але для нової влади законів немає, тому можна ВСЕ!!! В нової влади ще краще покращення!
Міра до Луцьк Показати IP 20 Лютого 2014 17:30
А де ти вже бачиш нову владу? Дійсно, читаючи новини, переконалась, що тролів забагато. На що розраховують?
Олег до Міра Показати IP 20 Лютого 2014 17:50
А ти осліпла???????? А може д**рна? Ще не відчула перші кроки нової влади: зганяли студентів, залякували підприємців на "Варшавці", щоб йшли на майдан? Ти зомбована майданівка, якщо в кожному коменті тролів бачиш!
МИкола до Олег Показати IP 21 Лютого 2014 10:13
Ти брехун студентів не зганяли, підприємців не залякували, було кілька тітушок, що обливалися зеленкою, та це очевидно провокація, так що Олег, це ти д*рна!
НОНА Показати IP 20 Лютого 2014 21:55
Це добре коли люди можуть виголосити своє відношення до подій. Один недолік не достає нам культури спілкування. Позитив, що анонімно рівень щирості думок набагато більший. Одне побажання до редакторів ВН. Не публікуйте відверту брехню або несенітнецю, щоб потім не видаляти коментарів як це трапилося з афганським десантником. А так творчих успіхів. Слава Україні!
Микола до НОНА Показати IP 21 Лютого 2014 10:15
Лише авторизовані користувачі, це значно ускладнить роботу тролів, ті підвищить інформаційну достовірність новин!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus