USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинські спортсмени вибороли 7 золотих нагород за два дні

13 Березня 2017 08:59
Волинянин тріумфували на змаганнях в Івано-Франківську, інформує Федерація Легкої атлетики у Волинській області.

Тріумфом завершився зимовий чемпіонат України із спортивної ходьби, який 11-12 березня відбувся в Івано-Франківську. В активі волинської команди 7 золотих медалей за два дні змагань! До вчорашніх чемпіонів України у різних вікових категоріях Дмитра Медведюка, Віктора Шуміка, Тараса Корецького, Вікторії Шоломіцької, Дмитра Собчука додалися «золото» Надії Боровської на 20 кілометрах серед жінок і чемпіонство Олени Мізернюк на такій же дистанції серед молоді. Крім того, Мізернюк була третьою у жіночому заході, а Іван Банзерук – «срібним» у чоловічому заході на 35 км.

Відтак, загальний доробок наших скороходів – 7 перших місць чемпіонату, два «срібла» і дві «бронзи».

Волиняни виграли й загальнокомандний залі івано-франківського чемпіонату. Вони впевнено випередили «срібну» Київську область та «бронзову» Сумську.

Вперше Волинь на Кубку Європи із спортивної ходьби представлятимуть відразу сім легкоатлетів. До чеських Подебрад в травні поїдуть Віктор Шумік, Олена Мізернюк, Іван Лосєв, Олексій Казанін, Надія Боровська, Іван Банзерук, Валентина Мирончук (її 4 місце на 20-кілометровці також дає можливість участі в Кубку Європи).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus