USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Волинські спортсмени здобули 10 медалей на чемпіонаті із бразильського джиу-джитсу

13 Травня 2021 19:27
Відкритий чемпіонат Ліги джиу-джитсу України у версії GI (в кімоно) відбувся у Львові 9 травня.

П’ять золотих, чотири срібних та одну бронзову медалі привезли спортсмени дитячої збірної клубу GARDA та вихованці Луцької дитячо-юнацької спортивної школи № 2.

Перше місце у своїх категоріях вибороли: Алан Санакоєв, Андрій Лукашук, Назар Бондаренко, Максим Заїка, Серафим Ковальчук.

Срібло у: Дениса Моісєєнка, Дмитра Торчила, Назара Копанчука та Богдана Маковського.

Бронзу виборов Михайло Назарук.
Дуже успішно себе показав також тренер і спортсмен дорослої збірної клубу GARDA Олександр Устимович, який став чемпіоном серед синіх поясів у віковій категорії 30+, а також чемпіоном у абсолютній категорії серед синіх поясів.

Загалом на Чемпіонаті взяло участь понад 300 спортсменів.

«У нас зараз дуже активний сезон чемпіонатів. Через карантин дуже багато змагань перенесли на травень-червень. Наш клуб зараз у дуже активному змагальному режимі. Тільки виступили у Львові з дітьми, як уже 13-15 травня юнацька збірна буде виборювати нагороди на Чемпіонаті України з грепплінгу в Житомирі. Далі готуємося до відбіркового чемпіонату на світ із ММА, який відбуватиметься в Одесі. Маємо за ціль добре представити Волинь на національному рівні», – ділиться планами головний тренер клубу GARDA Михайло Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus