USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани - на Кубку світу зі спортивної ходьби

12 Травня 2014 18:20
У місті Тайвань (Китай) відбувся кубок світу зі спортивної ходьби, в якому брало участь 64 команди. У складі збірної команди України, у змаганнях виступали два луцькі спортсмени, майстри спорту України міжнародного класу, вихованці Луцької дитячо-юнацької спортивної школи легкої атлетики «Спартак» Іван Банзерук та Ігор Сахарук. Наші спортсмени на цих міжнародних стартах відзначилися високими спортивними результатами, повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.

Так, Іван Банзерук на дистанції 50 кілометрів з результатом 3 години 49 секунд посів 9 місце серед 60 учасників, а Ігор Сахарук з результатом 3.50, на цій же дистанції був чотирнадцятим.

Загалом, збірна команда України згідно з результатами виступів усіх спортсменів посіла друге загальнокомандне місце.

Готував спортсменів до змагань – тренер-викладач вищої категорії Володимир Яловик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петьо Показати IP 15 Травня 2014 14:34
Яловик - давно не тренер Сахарука

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus