USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Волинські велосипедистки привезли зі Львова низку срібних нагород

30 Жовтня 2018 23:18
Команда Волинської області на Чемпіонаті України з велотреку, який відбувся у Львові 24-29 жовтня, завоювала 12 медалей, повідомили у департаменті сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради.

Зокрема Дарина Мартинюк виграла кейрін і командний спринт, була другою в спринті і третьою в командній гонці серед жінок.

Юлія Дорошенко була другою в командному спринті, другою в кейріні, другою в гонці з вибуттям, другою в гонці скретч, другою в командній гонці, третьою в груповій гонці по очкам серед юніорок.

Олександра Логвинюк - була другою в командному спринті і другою в командній гонці серед юніорок.

Олександра Логвинюк повернулась з Юнацьких Олімпійських Ігор, які проходили в Буенос-Айресі з 6 по 18 жовтня, де зайняла десяте місце по сумі багатоборства з п'яти гонок по шоссе і маунтенбайку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus