USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинські веслувальники ‒ перші в Європі. ВІДЕО

19 Липня 2012 16:46
Три комплекти золотих медалей юніорської першості Європи з веслування на байдарках і каное привезли додому з Португалії Андрій Рибачок та Юрій Вандюк.

Про це повідомляє ТЦК Ковель.

Вихованців відділення веслування Люблинецької ДЮСШ Ковельського району і тренера Федора Семенюка називають найперспективнішим екіпажем країни. Хлопці уже перемагали і серед дорослих, а заповітною мрією наймолодших в Україні майстрів спорту міжнародного класу є медалі олімпійської проби.

На честь їхньої перемоги в португальському Монтемор-у-Велью тричі підіймали синьо-жовтий стяг і звучав гімн України. Для 17-річного Андрія Рибачка та на рік старшого Юрія Вандюка, які в Україні виграли все і вже були призерами світової першості, золоті медалі чемпіонів Європи — нагорода за багаторічну працю і віру в себе.

У Португалії вихованці ковельської школи веслування фінішували першими у каное-двійці на дистанціях 500 і 1000 метрів, а також перемогли в екіпажі «каное-четвірки», де одним із їхніх партнерів був ковельчанин Яків Дудка.

Основам веслування хлопців навчали тренери Сергій Самрук та Василь Прохорук. Нині ж спортивну майстерність чемпіонів шліфує заслужений тренер України Федір Семенюк.

Статус чемпіонів Європи серед юніорів дає надію і на успіхи хлопців у змаганнях серед дорослих. А орієнтиром наступного чотирирічного циклу для спортсменів буде Олімпіада 2016 року в бразильському Ріо-де-Жанейро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Совість Волині Показати IP 19 Липня 2012 22:57
Молодцы ребята! Хоть кто то в этой стране работает на Украину.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus