USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинські ветерани висловили своє «фе»

12 Червня 2012 16:49
Ветерани Великої Вітчизняної війни незадоволені розподілом місць у волинському госпіталі для інвалідів війни та виділеними коштами на лікування.

Про це повідомив заступник начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Іван Грицюк під час засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я людини Волинської облради 12 червня.

З його слів, ветеранам важко пояснити, чому частину хворих розташовують у відремонтованому крилі обласного госпіталю для інвалідів війни, а інших – в іншому.
Саме тому Грицюк зауважив, що на закінчення усіх ремонтних робіт усередині приміщення необхідно ще 5 мільйонів гривень.
Окрім того, він додав, що є проблема із лікуванням ветеранів у районах. Так, не у всіх районах і містах виконують постанову щодо медичного забезпечення ветеранів війни. Згідно із постановою, на перебування у медичному закладі одному ветерану треба 35 гривень, на харчування та ще 40 – на медикаменти.

Заступник голови комісії Михайло Бегаль зазначив, що на райони потрібно 45% від усіх виділених на ці потреби грошей. «Було б непогано, якби усі ветерани лікувалися в обласному госпіталі», - додав посадовець. Тоді, на його думку, подібних проблем не виникало б. Бегаль пояснив щодо розподілу коштів між різними програмами медичного забезпечення у області. Так, він стверджує: більшість ветеранів думає, що на їх лікування гроші виділяють окремо з Держбюджету. Насправді ж, з обласного бюджету ми виділяємо їм, забираючи в інших, - додав Бегаль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ШТУРМБАНФЮРЕР КГБ Показати IP 13 Червня 2012 19:37
ХАЙ ВИСЛОВЛЯТЬ ЩЕ СВОЄ "ФЕ" КНАНОВІЧАМ І ЇХ ГОПНІКАМ , ЯКІ НА ДЕНЬ ПАБЄДИ В ТЕРЕМНО ПРИЇХАЛИ ОБЖИРАТИ ВЄТЄРАНОВ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus