USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині ветерани минулої війни пом’янули героїв сьогодення

21 Червня 2014 11:17
Напередодні Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні на центральній площі Рожища зібрались ветерани Другої світової війни, представники влади та громадськості, школярі, аби згадати усіх, хто боровся і віддав життя за Батьківщину. Адже пам’ять про патріотів рідної землі ніколи не згасає, вона стає історією.

Зі словами суму, глибокої поваги та скорботи за втраченими життями колишніх і сьогоднішніх захисників Вітчизни до учасників мітингу-реквієм звернулись очільники району та міста, а священик відслужив панахиду за невинно убієнними.

Згодом хода рушила до місць останнього спочинку героїв. Поклали квіти до обеліска Слави, а пізніше сивочолі дідусі тамували скупі чоловічі сльози, схиливши голови перед пам’яттю героїв Небесної сотні – ветерани минулої війни вшановували пам’ять героїв сьогодення зі словами: «Ми не хочемо знову війни!».
До слова, вчора стало відомо, що ще один волинянин загинув на Сході - Володимир Якобчук із села Литовеж Іваничівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus