USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинського нардепа помітили в офісі тіньового куратора «слуг народу», які голосують в інтересах Ахметова

13 Липня 2021 12:05
Хочеш вигідний закон і «порішати» за посаду – друг Зеленського допоможе. Пам’ятаєте давнього знайомого Президента і куратора «Слуг» Іллю Павлюка? Саме після відвідин його офісу журналісти помітили, як депутати синхронно голосували в інтересах Ахметова. Тож коли Зеленський заявив про боротьбу з впливом олігархів та бізнесменів на політику, журналісти вирішили перевірити, чи розповсюджується це на сусіда Зеленського по офісу.

Які питання «простий чоловік» Павлюк вирішує для олігархів і з ким зустрічається в дворику біля Президента, йдеться в анотації до нового розслідування журналістів BIHUS.іnfo на їхньому YouTube каналі.

Серед десятків нардепів із фракції «Слуги народу» в офісі таємничого бізнесмена Іллі Павлюка помітили і волинського нардепа Валерія Стернійчука.

«9:40 ранку 27 квітня з офісу Павлюка виходить депутат владної партії Андрій Холодов. За 5 хвилин виходить і чоловік, схожий на ще одного «слугу народу», члена Антикорупційного комітету Ради Валерія Стернійчука. Раніше ми їх тут не помічали. І от Холодов не належить до групи Павлюка. Щось змінилося?», – запитують журналісти.

У ті дні якраз вирішувалася доля складу комісії, яка мала відбирати керівництво нового органу – Бюро економічних розслідувань. Це бюро буде розслідувати злочини, вчинені бізнесом. Ілля Павлюк – офіційно бізнесмен, тож його вочевидь хвилює доля нового органу.

Журналісти BIHUS.іnfo продовжують: «Ми вже казали, що офіс Іллі Павлюка перетворився на такий собі політично-бізнесовий хаб. Інколи здається, що людей туди ходить більше, ніж до Зеленського. Це люди з різних сфер, різних репутацій та з різним багажем. До речі, про багаж. Дивіться, ранок 25 травня. Близько восьмої. Мерседес Іллі Павлюка паркується, сам Павлюк зникає за дверима офісу. Ще хвилина і водій Мерседеса витягає сумку із багажника. І, судячи з того, як він її несе, важку сумку. Йде слідом за шефом. Озимі хороші вродили, чи сало родичі передали... Або ЦЕ КЕШ. ЯКЩО ЦЕ КЕШ, ТО ДЛЯ КОГО?»

Детальніше – у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
1 Показати IP 13 Липня 2021 12:31
Це не нардеп,а недорозуміння яке потрпило в парламент
Ваня до 1 Показати IP 13 Липня 2021 21:31
Можливо, але недорозуміння чомусь отримує нові посади
3 до Ваня Показати IP 14 Липня 2021 15:52
Бо воно вміло служить ще одному недорозумінню.
ABC Показати IP 13 Липня 2021 13:04
Валера заробляє на пенсію. Працюючи завклубом, він про такі гроші напевно і не мріяв.
!!! до ABC Показати IP 13 Липня 2021 18:39
він мріяв про 73% голосів- якими ви його забезпечили і не тільки його.
Луцьк Показати IP 13 Липня 2021 22:22
Шахрай який брав гроші за місця в списку і кинув всіх
))) Показати IP 13 Липня 2021 22:24
Лол. Він ще й член Комітету Верховної Ради України з питань антикорупційної політики. ))) До речі, в помічницях у Стернійчука числиться Іванісова Марина Анатоліївна, яка є дружиною сумнозвісного депутата-гвалтівника Романа Іванісова. А ще цивільна дружина Стернійчука, Інна Карманчикова, теж була помічницею депутата Іванісова, але після того як виплив скандал із згвалтуванням, вона пішла з цієї посади. От такий от обмін дружинами по депутатськи. )))
Анонім до ))) Показати IP 14 Липня 2021 15:53
Новиє літсца ...
))) до Анонім Показати IP 14 Липня 2021 17:21
Ніякого кумівства, тільки професіонали. Все як і обіцяв Бубочка.
Бульба Показати IP 14 Липня 2021 21:41
Це Україна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus