USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинському митнику повідомили про підозру в побитті журналістки «Аверсу»

8 Серпня 2019 11:09
Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру заступнику начальника відділу митного оформлення одного з митних постів Волинської митниці ДФС у завданні тілесних ушкоджень журналістці.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За попередньою інформацією, правоохоронець, перебуваючи на святкуванні дня народження колеги в ресторанно-готельному комплексі, вступив у конфлікт із журналісткою телерадіокомпанії «Аверс». Коли журналісти прийшли до ресторану «Лемарк» у селі Світязь Шацького району, де відбувалося святкування, до них застосували фізичну силу, заламали їм руки. Потому забрали телефони та побили камери.

Пізніше справу про побиття митниками журналістів телеканалу «Аверс» скерували до Державного бюро розслідувань. Наразі працівнику Волинської митниці ДФС повідомлено про підозру. Кваліфікація: умисне легке тілесне ушкодження (ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України).

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Генеральна прокуратура України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
опа Показати IP 8 Серпня 2019 12:10
Відкупляться, як завжди(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus