USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На КВН розказали про генделик для віпів. ФОТО

19 Грудня 2011 10:47
Ліга КВН «Волинь» остаточно визначила півфіналістів сезону 2011-2012 років. Останні визначилися під час гри 17 грудня у стінах Палацу учнівської молоді.

Оцінювали КВН-щиків журі у складі радіоведучого Сергія Ткачука, заступника головного редактора газети «Відомості.UA» Михайла Гарщаля, лідера гурту «ФлайzZzа» Андрія Тимчука, журналіста газети «Сім’я і дім» Андрія Собуцького та директора Ліги КВН «Волинь» Валерія Пельца.


Не обійшлось і без традиційної редактури – Руслана Місюка та Олександра Мельника, а також ведучого Андрія Зубенка.


Останній, до слова, розпочав гру в образі Діда Мороза. Гумористи зі збірної Острозького району кепкували з Зубенка: «Ви – найпопулярніший ведучий Луцька. І як то воно - бути безробітним?».

Загалом, КВН-щики жартували про політику, студентство, стосунки.

«У Володимирі-Волинському відкрився новий генделик для віпів – зайшов, віпів і пішов», – жартувала команда «Волиняки». Також вони розповіли, що спонсорами сільського весілля є корова тещі, свині свекрухи, кури молодої і баран зять.

Львівська команда «Пазітів» жартували про луцькі фонтани. Зокрема зачепили тему дитячого майданчика на Театральному майдані Луцька, який збудували на місці неробочого фонтану. Таке явище вони жартома прозвали «геноцидом фонтанів».

Рівненські «Фа-Ва-Ву» розповіли, що взимку у бідних сім’ях дітей ставлять в куток, щоб утеплити оселю.


На розминці команда з Вінниці «Вінс» запитувала: «Якщо в селі грандіозна п’янка, то на ранок сільський голова болить?»

Проте Лігу КВН «Волинь» підкорила збірна Західної України «ЧистоГон», до складу якої входять майори міліції та СБУ. Вони жартували здебільшого у своїй темі, проте й не забували про інші. «Озоновою дірою завершився фестиваль гороху на Сумщині».

Так, у наступний етап змагань перейшли «ЧистоГон», рівненські «Фа-Ва-Ву», збірна Острозького району, львів’яни «Пазітів» та тернопільський «Вікенд».

Директор Ліги КВН «Волинь» Валерій Пельц розповів, що у січні ліга йде на канікули. «На початку лютого у Луцьку відбудеться другий Кубок Любарта КВН за участю кращих команд КВН України, учасників Вищої Ліги КВН».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
КВНщик Показати IP 19 Грудня 2011 15:05
По фото глядачів бачу, що КВН там геть невеселий. Обличчя як на парах.
середа до КВНщик Показати IP 19 Грудня 2011 16:31
якщо ти експерт вирішувати по фото, то треба не пожаліти 35 грн і піти пересвідчитись, як на КВН насправді)) хоча судячи з твоєї логіки, її в тебе нема...
Справжній КВНщик до КВНщик Показати IP 19 Грудня 2011 17:00
те що на фото не сімються, ні про що не говорить , КВн тривав три з половиною години, і весь час люди сміятись не могли)), хоча реально було з чого
Компетентний Показати IP 19 Грудня 2011 15:56
Я казала ТАНІЧКА."ПАЗОР"
Танічка до Компетентний Показати IP 19 Грудня 2011 16:44
Доречі, КВН був просто супер, одна з кращих ігор в Луцьку які я бачила))) Дуже дякую за гарний настрій)))
Сергій Музика Показати IP 19 Грудня 2011 16:53
КВН вдався на славу, особливо старічкі. Круто що люди з званнями МАЙОР грають в КВН, я був мега здивований. Не думав що таке ще буває, тим паче в Луцьку
.... Показати IP 19 Грудня 2011 17:10
про КВН важко сказати щоб було однозначно правильно, але ця гра дійсно була гарною. Попередня трошки була слабшою, але в цій грі команди реабілітувались за своїх колег. Дуже добре що в Луцьку є такий КВН.
Ігор Показати IP 19 Грудня 2011 19:01
КВН був шикарний я так наржався. найкраща шутка На Рошенівський завод завітала митниця. Я сиджу і дивлюсь. Злипнеться? не злипнеться?))))
Вітя Показати IP 19 Грудня 2011 20:03
Да, Чистогон знана команда, шкода шо не попав на гру((((
Таня Показати IP 21 Грудня 2011 16:07
Але то вже і красотулі були!!! Дякую за зяряд позитивом на цілий тиждень)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus