USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинських медиків забезпечать автівками

12 Грудня 2018 17:02
На придбання легкових автомобілів для медичних працівників на Волині скерують три мільйони гривень.

Відповідні тендери на закупівлю шести автівок (Renault Duster або еквіваленту) було оголошено через систему публічних закупівель Prozorro. Аукціони мають відбутися 20, 21 та 26 грудня.

Так, по одному автомобілю планують придбати Прилісненська сільська рада, Жидичинська сільська рада, Комунальне некомерційне підприємство «Шацька районна лікарня Шацької районної ради» та Забродівська сільська рада. Два легковика, своєю чергою, хоче купити Комунальне некомерційне підприємство «Ковельське міськрайонне територіальне медичне об'єднання Ковельської міської ради Волинської області».

Легкові автомобілі для медичних працівників Прилісненській і Жидичинській сільрадам мають поставити до 31 березня 2019 року, Шацькій районній лікарні – до 31 січня 2019 року, Забродівській сільраді – до 30 червня 2019 року, Ковельському міськрайонному територіальному медичному об'єднанню – до 30 квітня 2019 року.

Автівки мають бути новими (2018 року випуску), технічно справними, з гарантійним терміном обслуговування не менше трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 12 Грудня 2018 17:59
Чому сімейний лікар не може собі придбати автівку,яка підходить для його функціональної діяльності,а не брати те,що навязують чиновники,завідомо корупційні.Це вже не просто дратує,а переходить людську межу.І де ця межа........
Все просто до Правда Показати IP 12 Грудня 2018 22:07
Чому ж - може! Коли сімейний лікар зареєструється, як ФОП і буде все оплачувати зі своєї кишені: власне утримання, медсестри, санітарки, оренди приміщення, комунальних послуг, послуг звязку, юридичного, бухгалтерського, економічного супроводу... Ну й автівку придбає на ті гроші, які залишаться після вище зазначеного.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus