USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

Волинським бійцям на Запорізький напрямок відвезли партію дронів DJI Mavic 3 Pro

20 Листопада 2023 19:43
Виконуючи першочергову і пріоритетну потребу військових формувань у забезпеченні квадрокоптерами, на передову з Волині доставили черговий транш найбільш актуальної допомоги.

Про це повідомили у Волинській облраді.

Депутат обласної ради, голова фракції «ЗА Майбутнє» Ігор Лех та народний депутат України Вячеслав Рубльов особисто доправили волинським бійцям на Запорізький напрямок партію дронів DJI Mavic 3 Pro, обладнаних трьома інноваційними камерами кожен. Необхідні для якісної аеророзвідки БПЛА отримали бійці 2-го окремого волинського стрілецького батальйону та 3-го механізованого батальйону 118 ОМБр.

Читати ще: Mavic та зарядні станції: Луцька громада відправила захисникам України нову партію обладнання

В координації з Волиньрадою відшукали та придбали «очі» для захисників колективи обласних комунальних закладів, а саме – Луцького геріатричного пансіонату, Берестечківського, Горохівського, Олицького та Руденського психоневрологічних інтернатів.

З перших днів повномасштабного вторгнення колективи усіх обласних комунальних установ долучені до спільної гуманітарної місії Волинської обласної ради, аби допомогти із забезпеченням найнеобхіднішого для оборонців, які перебувають на передових позиціях.

Читати ще: У мережі шириться фейк про купівлю авто для Волиньради. В обласній раді відреагували. Оновлено

«Підтримка фронту буде постійною і незмінною до перемоги», – наголошується у повідомленні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus