USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинським медикам виплатять потрійний оклад за березень з коштів обласного бюджету

19 Травня 2020 16:19
Працівникам трьох медзакладів Волині, які в березні працювали з пацієнтами, хворими на коронавірус, з обласного бюджету надійде доплата в розмірі 300% від посадового окладу. Адже обіцяних від Кабміну коштів на ці потреби так і не отримали.

Відповідне рішення прийняли депутати Волинської обласної ради під час засідання бюджетної комісії.

Нагадаємо, Кабмін пообіцяв надбавку в розмірі 300% медикам, які борються з коронавірусом. Проте обіцяних коштів регіони з Києва так і не дочекались, а медики залишились лише з обіцянками.

Тож депутати Волиньради прийняли рішення не чекати та виділити кошти з обласного бюджету на виплату трьох окладів за березень місяць нашим медикам. Зазначимо, що першочергово їм обіцяли надбавку лише за години, проведені біля хворого.

Так, для Волинської обласної інфекційної лікарні виділили 615,4 тис. грн, для Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – 514,4 тис. грн, Волинського патологоанатомічного бюро – 40,5 тис. грн.

«Сподіваюся, що Кабмін і Шмигаль виконають чергову обіцянку і таки виплатять обіцяні ними медикам 300% окладу за квітень місяць з державного бюджету, як і вимагає від них бюджетне законодавство. Тим більше, що 65 млрд грн мають для цього!» – зазначив у фейсбуці депутат облради, очільник бюджетної комісії Михайло Імберовський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Немедик Показати IP 19 Травня 2020 16:50
Медикам завжди потрібно виплачувати як мінімум потрійні зарплати, а не лише під час пандемії, коли через загрозу масових смертей може обвалитись рейтинг президента та його команди
Арафат Показати IP 19 Травня 2020 17:48
За яким милим область має покривати про#би уряду? Київ обіцяв - Київ МУСИТЬ виконати. А завдання депутатів - не дати Києву "пропетляти". Ось саме такі дії і називаються популізмом. Причому недешевим
громадянка Показати IP 22 Травня 2020 10:39
А медики в інших волинських містах?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus