USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

Волинським спортсменам і їхнім тренерам обіцяють надати грошову допомогу

15 Вересня 2022 21:01
У Волинській обласній раді працюють над розробкою програми про виплату грошових винагород спортсменам та тренерам області з олімпійських, неолімпійських та видів спорту осіб з інвалідністю.

Про це йшлося 15 вересня під час засідання сесії облради.

Як розповів голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, з початку повномасштабного вторгнення багато коштів було знято з фінансування спортивної галузі та направлено на потреби військових частин і територіальної оборони.

«Ми починаємо працювати. Дали вказівку, зокрема очільнику управління у справах молоді та спорту, відновити розроблення відповідних програм. Ми маємо перевиконання бюджету за вісім місяців. Розуміємо, що якусь частину коштів можна буде виділити на підтримку наших спортсменів і тренерів», – сказав він.

Як додав, до облради часто звертаються тренери, які на своїй основній роботі були змушені перейти, наприклад, на пів ставки, аби більше часу присвячувати підготовці спортсменів до змагань.

«Їхні заслуги – в тому, що вони тренують спортсменів, які в подальшому представляють Україну і Волинь зокрема на Олімпійських іграх і на чемпіонатах світу», – наголосив Григорій Недопад.

Він висловив сподівання, що найближчим часом буде розроблено і затверджено програму про виплату грошових винагород спортсменам та тренерам області з олімпійських, неолімпійських та видів спорту осіб з інвалідністю.

Читати ще: У Волиньраді відзначили спортсменів та тренерів

Нагадаємо, днями захисників-спортсменів – переможців Warrior Games (Ігри Воїнів) Майю Москвич та Павла Ковальського, які завоювали п'ять медалей, привітали та відзначили заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт та заступник голови ОВА Юрій Гупало.

Читати ще: Волинянка виборола золото на міжнародних змаганнях і повернулася на фронт. Інтерв’ю з Майєю Москвич

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus